Booking

Tjæreborg Fitness
Meget mere end motion !


Motion for alle fra det år man fylder 16 år.

Fitness, cirkeltræning og indoor cycling i velindrettede lokaler og moderne udstyr fra bl.a. TechnoGym og Body Bike.

Veluddannede frivillige instruktører, der i fastlagte tidsrum giver råd og vejledning.

Mulighed for gratis af få lavet et personligt træningsprogram i fitness.

Indoor cycling med hold på alle niveauer og på tidspunkter, der passer dig.

Gratis introtime til indoor cycling

Gratis introduktion til fitnesslokalet

Vejning med kropsanalyse

Løbende events, foredrag og meget mere.

Booking


Sådan booker du

Vælg om du vil booke tid til Indoor cycling (Booking - indoor cycling) eller booke en instruktørtime til Fitness (Booking - fitnessinstruktør).

Find den ønskede dato og tidspunkt - klik på kalender ikonet ud for Find dato, hvis du skal længere frem end indeværende uge.

Klik på ønsket tidspunkt, og et nyt vindue vil åbne med information omkring det, du vil booke. Her kan du se, om der er plads på indoor cycling holdet, eller om en fitness instruktør er fri.

For at booke dig på tidspunktet, skal du logge på med dine medlemsoplysninger og trykke på book. Er indoor cycling holdet fyldt op, kan du komme på venteliste.

Hvis der efterfølgende bliver plads på holdet, vil du modtage en SMS med besked om, at der er blevet plads på holdet. Der benyttes det mobilnummer, som er angivet under medlemsoplysninger. Der sendes samtidig en e-mail til din mailadresse, hvis denne er angivet.

Bemærk at du kun kan være tilmeldt på 6 hold af gangen - er du tilmeldt 6 hold, vil det således ikke være muligt at booke flere tider før dagen efter, at du har deltaget på det første bookede hold, idet aktuel dag tæller med i de 6.

Det er muligt at se, hvilke indoor cycling hold / fitnessinstruktør timer man er tilmeldt. Under punkterne Booking - indoor cycling / Booking - fitness instruktør logges på som hidtil - og her er der en ekstra knap, der hedder "Mine bookinger". Her kan man se, hvilke hold / timer man er tilmeldt, samt gå til den enkelte booking ved at trykke på "Vis".

Afmelding

Ved evt. afmelding benyttes den samme fremgangsmåde - find tidspunkt, log på og tryk på annuller knappen for at afmelde aftalen.

VIGTIGT: Meld fra i god tid og minimum 2 timer, før holdet går i gang. Dette for at give andre medlemmer mulighed for at booke sig på holdet / instruktøren eller for at give plads til medlemmer på venteliste.

Ved gentagne manglende fremmøde til tilmeldte indoor cycling timer opkræves et gebyr.

Afmelding fra Tjæreborg Fitness

I nogle perioder af året kan de forskellige indoor hold have lav tilmelding. Vi forebeholder os ret til at aflyse en indoor time såfremt, at der 2 timer inden er tilmeldt 4 eller derunder. 

Tjæreborg Fitness | 6731 Tjæreborg